Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(16314 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
psculkas napisał:
Sethur napisał:
alfred napisał:
Sethur napisał:
Jakis czas temu, gdy szperalem na fejsbuku, przed oczyma ukazal mi sie test na EMOcjonalizm! Niezaleznie od tego co wpisywalem w rubryczki, wychodzilo ze jestem EMO.... a przeciez nie jestem! Nie daje mi to spokoju
Czy sa tu, na forum inni EMO.... jak ja?

Chciałem. Chciałem zrobić test. Wpisałem w Google hasło "test na emocjonalizm" i ukazało się....

www.google.pl/search?hl=pl&source=hp...lr=&aq=f&oq=

Skądinąd EMO to ciekawe twory...tylko takie monokolorowe...
A być czy nie być...ktoś kiedyś już się tym problemem zajmował...ale kto to był ???

Powtorka z historii?.. W dobie (jezeli nie renesansie) hedonizmu, ruch alternatywny przybral dosc ciekawa forme ... emo... to tacy .... *technotrapisci*... bylo nie bylo jest rownowaga .. i o ciekawych probach samobojczych w imie smutku poczytac mozna

moim skromnym zdaniem- historia zatacza kolo. Kazde mlode pokolenie czuje sie wyalienowane!! w koncu kto z nas sie nie buntowal i czul sie niezrozumialym???

Taaak, oczywiscie... a nie uwazasz, ze ostatnimi laty przybiera to coraz bardziej kororowe, i tragikomiczne formy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Buntownicza postawa jest indywidualna i zalezna od osobowosci. U podstaw kazdego aktu buntu lezy niezgoda na rzeczywistosc i odrzucenie powszechnie panujacego porzadku.
mysle, ze kazdy z tych osob chce sie wyrozniac, a nie jest to proste. Trzeba miec cos nieprzecietnego, aby w latwy sposob zwrocic na siebie uwage
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
psculkas napisał:
Buntownicza postawa jest indywidualna i zalezna od osobowosci. U podstaw kazdego aktu buntu lezy niezgoda na rzeczywistosc i odrzucenie powszechnie panujacego porzadku.
mysle, ze kazdy z tych osob chce sie wyrozniac, a nie jest to proste. Trzeba miec cos nieprzecietnego, aby w latwy sposob zwrocic na siebie uwage

Taaak ... i dodajac ... poczucie odrzucenia i bunt generuja potrzebe wsparcia, a co za tym idzie podobne jednostki przyciagaja sie tworzac grupy ... czy nawet subkultury .... normalny etap ... poszukiwanie swojego miejsca. Mnie bawi forma jaka przybralo to akurat zjawisko .... mroczny romantyk z tamagochi przy pasku?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
psculkas napisał:

Drugi akapit. To zbieg okoliczności?

motywbuntu.pl/p1.php
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
wstyd sie przyznac, ale co to jest "tamagochi" ???????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
psculkas napisał:

Taka elektroniczna zabawka co to ja musisz karmic i dbac o nia bo przestanie dzialac .... UMRZE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Hilton napisał:
psculkas napisał:

Drugi akapit. To zbieg okoliczności?

motywbuntu.pl/p1.php

Hilton mysl sobie co chcesz- ja nie zamierzam sie przed toba tlumaczyc.
pozostawie to bez komentarza- ciekawe, te zdanie tez jest tylko zbiegiem okolicznosci??????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Sethur napisał:
psculkas napisał:

Taka elektroniczna zabawka co to ja musisz karmic i dbac o nia bo przestanie dzialac .... UMRZE

heh, czyli zapomniane zabawki wrocily do lask???

ciekawe jest tez to, ze pokolenie emo marzy o romansie z wampirem (jakis czas temu widzialam o tym artykul).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
psculkas napisał:
Sethur napisał:
psculkas napisał:

heh, czyli zapomniane zabawki wrocily do lask???

ciekawe jest tez to, ze pokolenie emo marzy o romansie z wampirem (jakis czas temu widzialam o tym artykul).

Taa, wrocily ... w erze iphona jeden z moich podopiecznych zaczal sie w pracy bawic ... to wymieklem
To sa EMOzmierzchowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A czy ja ciebie prosze o jakiekolwiek tłumaczenie? Moje pytanie o zbieg okolicznosci to pytanie retoryczne. W tym akurat wypadku ani ja, ani nikt inny nie musi nad niczym mysleć. Jesteś jedną z kilku osób na tym forum, ktore nie maja własnego zdania, tylko przepisuja teksty innych, szczególnie te bardziej elokwentne teksty. Zenada. Kolejna zenada jest pisane ze Grzegorz Ciechowski pozostanie w twoim sercu na zawsze - brzmi to tak, jakbyś znała i uwielbiała cała jego twórczosc, a tym czasem kilka minut wczesniej przyznałas sie ze nawet nie wiesz coi to za utwór " gdzie sa moi przyjaciele" i ze jest to jedyny jaki kojarzysz. Kolejna zenada - jajko tamagotchi - tu akurat "udałas" taka nie na czasie z lat 90tych, bo nie wierze ze nie pomyslałas aby wpisac hasło w wyszukiwarke.
Śmiech na sali.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok